search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Διπλό Φονικό στην Κύπρο: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε το ζεύγος ο 33χρονος

04.05.2018 09:27
Σκουπιδότοπος της Τουρκίας τα Κατεχόμενα της Κύπρου - Media

 

Παραδέχθηκε στην Αστυνομία, με γραπτή του κατάθεση, ότι σκότωσε το άτυχο ζεύγος στον Στρόβολο, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Δικαστήριο, ο επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης. 

Ο 33χρονος που παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με τον Δικηγόρο του, Αλέξανδρο Σαουρή, παραδέχθηκε σύμφωνα με τον ανακριτή, Κούμεττο Κουμέττου, ότι σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

Ο 33χρονος, ενέπλεξε και τα άλλα τρία πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, τα άλλα 3 πρόσωπα, (ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου, η 21χρονη συμβία του 33χρονου, και ένας 22χρονος), υπέδειξαν τον 33χρονο ως το πρόσωπο που σκότωσε το ζεύγος.

Το δικαστήριο αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της αστυνομίας, διατάσσοντας την εκ νέου κράτηση του για άλλες 8 ημέρες.

Όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο, το πορτοφόλι του άτυχου Χατζηγεωργίου δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης 8ημερης κράτησής του, λήφθηκαν 89 καταθέσεις, έγιναν 9 έρευνες υποστατικών και λήφθηκαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. 

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον κ. Κουμέττου, θα γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 33χρονου πριν και μετά το έγκλημα.
O 33χρονος μεταφέρθηκε χθες από την Αστυνομία στο σπίτι του ζεύγους, για υπόδειξη σκηνών. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο δικηγόρος του 33χρονου, ζήτησε να του δοθούν αντίγραφα από τα εντάλματα σύλληψης και έρευνας, ενώ δεν έφερε ένσταση στην 8ημερη προσωποκράτηση.

Συνολικά, έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, 186 καταθέσεις, ενώ αναμένεται να ληφθούν περίπου άλλες 50.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο επικεφαλής των ανακρίσεων, κ. Κουμέτου, από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, το βράδυ της 18ης Απριλίου ο 33χρονος θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή του φόνου και να έχει στην κατοχή του δύο αντικείμενα όμοια με αυτά που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Είχε επίσης ενημερώσει το Δικαστήριο ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Πηγή: philenews.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 12:42