search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25
MENU CLOSE

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω απορρίψει ήδη δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο» (Video)

04.05.2018 12:34
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θα πήγαινα να κοινωνήσω – Δε με ενοχλεί η πανδημία» (Video) - Media

 

Για ακόμα μια φορά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, έχοντας δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε να συμμετέχει στη σειρά «Τατουάζ» του Alpha.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην ερωτική σκηνή που προβλήθηκε πρόσφατα στη σειρά. Ερωτηθείς, λοιπόν, αν ένιωσε άβολα στα γυρίσματα απάντησε ως εξής:

«Εντάξει, ένα φιλί ήταν. Σκάλωσε η μπλούζα και την έσκισα, έγινε πολύ realistic. Και η Ελεονώρα που έχει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα, δεν είναι ότι αισθάνεται τόσο άνετα πάντα. Εδώ δεν είμαι εγώ, είναι ο Στέφανος Λαμπίρης. Αν έχεις 3-4 κάμερες γύρω και σε γράφουν για ένα σίριαλ, νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε ότι του έχουν γίνει ήδη προτάσεις για δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο τις οποίες και απέρριψε:

«Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, αρκετά σοβαρές. Κατανόησαν και οι δύο ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καινούριος στο χώρο της υποκριτικής και το σίριαλ στο οποίο συμμετέχω έχει πολλές απαιτήσεις. Βήμα βήμα και θα δούμε. Ο ένας ρόλος ήταν πάρα πολύ γνωστός από παλιά ταινία με πολύ μεγάλη βαρύτητα και ο άλλος ρόλος είναι κωμωδία θα έλεγα. Δεν μπορώ να πω γιατί θα καταλάβεις ακριβώς. Είναι μεγάλες παραγωγές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25