search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08
MENU CLOSE

Ο μεγάλος καρχαρίας τρώει… τον μικρό – Απίστευτο βίντεο (Video)

04.05.2018 13:04
Ο μεγάλος καρχαρίας τρώει... τον μικρό - Απίστευτο βίντεο (Video) - Media
 
Μπροστά στο απίστευτο θέαμα, να βλέπουν την ψαριά τους να γίνεται… τροφή για ένα μεγαλύτερο αρπακτικό των ωκεανών, βρέθηκαν ψαράδες που είχαν την καθαρότητα του νου να αποτυπώσουν σε βίντεο τη μοναδική σκηνή.
 
Το περιστατικό συνέβη στις Μπαχάμες, όπου ψαράδες έπιασαν με το καλάμι τους έναν καρχαρία. Οι ψαράδες τραβούσαν σιγά σιγά προς τη βάρκα τους τον μικρό καρχαρία που πιάστηκε στο αγκίστρι τους.
 
Σύντομα, όμως, παρατήρησαν ότι ένας μεγαλύτερος καρχαρίας τον πλησιάζει απειλητικά. Έτσι, αποφάσισαν να ρισκάρουν και να χρησιμοποιήσουν τον μικρότερο καρχαρία ως δόλωμα και να πιάσουν τον μεγαλύτερο.
 
Ξαφνικά ο μεγάλος καρχαρίας πετάχτηκε, άρπαξε τον μικρό και απομακρύνθηκε. Στο αγκίστρι απέμεινε μόνο το κεφάλι του μικρού καρχαρία, αποδεικνύοντας ότι η φύση δεν καταλαβαίνει και πολλά…
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08