search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:42
MENU CLOSE

Συγκινητικές στιγμές για τον Δάκη στη σκηνή, μετά το πρόβλημα υγείας του

05.05.2018 08:23
Δάκης: Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωής (video) - Media

 

Συγκινητικές στιγμές βίωσε ο Δάκης μετά την επιστροφή του στη σκηνή. 

 Ο «τζέντλεμαν του ελληνικού τραγουδιού», όπως τον αποκαλούν συνάδελφοί του, πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, πλέον όμως όλα πάνε καλά και γι’ αυτό συνεχίζει να κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο, να ανεβαίνει στη σκηνή και να τραγουδάει.

«Οι εξετάσεις μου είναι καθαρές. Είμαι εντελώς καλά», περιγράφει συγκινημένος στην «Espresso» την κατάσταση της υγείας του.

Δεκάδες θαυμαστές του αειθαλούς καλλιτέχνη, συγκινημένοι, βρέθηκαν στο θέατρο Πάνθεον της Πάτρας το τελευταίο τριήμερο του Απριλίου, όπου για ώρα βροντοφώναζαν «σιδερένιος», μόλις τον αντίκρισαν πάνω στη θεατρική σκηνή, στην παράσταση «Το πρώτο μας πάρτυ» του Μάκη Δελαπόρτα.

Πλέον υγιής και φανερά ανανεωμένος μετά την πρώτη του θεατρική εξόρμηση στην Πάτρα, δηλώνει αισιόδοξος.

«Θα είμαι σε όλη την περιοδεία με “Το πρώτο μας πάρτυ” και αυτό με κάνει πιο δυνατό για να συνεχίσω» μας λέει σήμερα, ενώ όταν τον ρωτάμε αν πιστεύει στα θαύματα μας απαντάει: «Είμαι πιστός και θρήσκος και ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής. Όπως ευχαριστώ και τον κόσμο για την αγάπη του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:40