search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Κρήτη: Απίστευτη καταγγελία τουρίστα ΑμεΑ για ξενοδοχείο

05.05.2018 10:23
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Διαδικτυακή ημερίδα για το συμπεριληπτικό σχολείο - Media

 

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε πελάτης ΑμεΑ για ξενοδοχείο στην περιοχή της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πελάτης του ξενοδοχείου που ήταν ΑμεΑ και κινείτο με αμαξίδιο, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Από το ξενοδοχείο κλήθηκε κατευθείαν μόνο ιδιωτικός γιατρός ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ζήτησε για την επίσκεψη 250 €. Στη συνέχεια, ακολουθώντας οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου την ίδια τακτική, αντί να εξασφαλίσουν τη μεταφορά του ανθρώπου σε δημόσιο νοσοκομείο, κάλεσαν ασθενοφόρο ιδιωτικής πάλι κλινικής που ζητούσε 1.000€ ! Ο τουρίστας ακούγοντας το υπερβολικό ποσό δεν δέχτηκε να πληρώσει και να μεταφερθεί στην ιδιωτική κλινική.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, το ξενοδοχείο από την αρχή δεν έδωσε επιλογές στον πελάτη του, δεν τον ενημέρωσε δηλαδή για τη δυνατότητα που είχε να μεταφερθεί και να εξεταστεί σε δημόσιο νοσοκομείο. Αντίθετα του παρουσίασε μόνο τη λύση του ιδιώτη γιατρού και της ιδιωτικής κλινικής με το αντίστοιχο φυσικά υψηλότατο κόστος.

Αναλογιστείτε τι ζημιά κάνουν τέτοιοι “επιχειρηματίες” στον τουρισμό που δεν αντιλαμβάνονται ότι η κοντόφθαλμη οπτική του γρήγορου και μεγάλου κέρδους τους, θα γυρίσει μπούμερανγκ και στους ίδιους αλλά και στον τουρισμό της Κρήτης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:32