search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Στο σαμπουάν έκρυψε την… κοκαΐνη για να την μεταφέρει με πλοίο στην Κρήτη (Photo)

05.05.2018 13:28
Στο σαμπουάν έκρυψε την… κοκαΐνη για να την μεταφέρει με πλοίο στην Κρήτη (Photo) - Media

 

Μέσα στο σαμπουάν έκρυψε την… κοκαΐνη ένας 31χρονος για να την μεταφέρει με πλοίο από τον Πειραιά στην Κρήτη με τις διωκτικές αρχές όμως να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης όταν άνδρες του λιμεναρχείου είδαν τον 31χρονο να κινείται ύποπτα κατά την αποβίβασή του από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος μέσα στην βαλίτσα του είχε ένα σαμπουάν στην οποία είχε κρύψει οκτώ συσκευασίες με 34,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Παράλληλα, βρέθηκαν και δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν 1,6 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 31χρονο ενώ κατάσχεσαν και μία ηλεκτρονική ζυγαριά (ήταν σε μορφή κλειδιού αυτοκινήτου), 85 ευρώ σε μετρητά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως ο δράστης κατά τον έλεγχο για την ταυτοποίησή του είχε δείξει πλαστό ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς για να βγάλει το ακτοπλοϊκό εισιτήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:42