search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Απελάθηκε ο Τούρκος που είχε συλληφθεί στις Καστανιές Έβρου

05.05.2018 13:37
Απελάθηκε ο Τούρκος που είχε συλληφθεί στις Καστανιές Έβρου - Media

 

Τον δρόμο της επιστροφής για την Αδριανούπολη πήρε ο Μουσά Αλερίκ, ο Tούρκος που συνελήφθη στις Καστανίες Έβρου -το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης- όταν μπήκε παράνομα στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 38χρονο παρέδωσαν στην άλλη πλευρά των συνόρων Έλληνες αστυνομικοί, λίγα μόλις 24ωρα μετά τη σύλληψή του, τη στιγμή που τον περίμεναν εκεί δεκάδες δημοσιογράφοι, πολύς κόσμος (με επικεφαλής τον δήμαρχο Αδριανούπολης, τους αντιδημάρχους, άλλους τοπικούς επισήμους και παράγοντες) και φυσικά τα μέλη της οικογένειας του.

Πρώτος ο γιος του, ο οποίος είχε βγει και έκανε δηλώσεις στα τουρκικά ΜΜΕ όταν συνελήφθη κάνοντας λόγο για «αντίποινα των Ελλήνων για τους δυο στρατιωτικούς» έτρεξε να τον αγκαλιάσει

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ρετζέπ Γκιουρκάν ευχαρίστησε τις ελληνικές αρχές για το ενδιαφέρον τους.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο έχει επιβάλει στον Αλερίκ για την παράνομη είσοδό του στη χώρα μας πεντάμηνη ποινή φυλάκιση με αναστολή και την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 1.500 ευρώ.

Με πληροφορίες από Evros News

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:58