search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1; (Video)

05.05.2018 13:57
Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1; (Video) - Media

 

Το Dancing With The Stars ολοκληρώθηκε και μαζί του και ο ρόλος του κριτή που είχε ο Γιώργος Λιάγκας όλο αυτό το διάστημα. Και μετά τι; Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον του παρουσιαστή και κυρίως πού;

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο, μέχρι στιγμή κανένα υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί να συνεχίσει στη late night ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου. Κάπου εκεί δημιουργείται μια εμπλοκή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος έχει προτείνει στον σταθμό μια late night εκπομπή αντροπαρέας. χωρίς όμως τίποτα να είναι ακόμα σίγουρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει δεχτεί προτάσεις από τουλάχιστον δύο άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Μένοι, λοιπόν, να δούμε αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν τη συνεργασίας τους ή πάρουν συναινετικό διαζύγιο.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03