search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:07
MENU CLOSE

«Φτιάχτηκε» για τελικό ο ΠΑΟΚ (3-0 τον Πλατανιά)

05.05.2018 18:00
«Φτιάχτηκε» για τελικό ο ΠΑΟΚ (3-0 τον Πλατανιά) - Media

 

«Φτιάχτηκε» για τον τελικό με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ. 

Στο -εντελώς- αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι (έπειτα και από την απόφαση του Διαιτητικού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ) με τον Πλατανιά, ο «δικέφαλος» παρουσιάστηκε με ορεξάτος και επικράτησε (με το κολακευτικό για τους Κρητικούς) 3-0 στο φινάλε του πρωταθλήματος, που τον βρίσκει στη δεύτερη θέση. 

Δύο γκολ ο Πρίγιοβιτς (15’, 90+3’), που έφτασε τα 19 στη φετινή Super League και περιμένει τον Ανσαριφάρντ των 17 κόντρα στον ΠΑΣ για να δει αν θα βγει πρώτος σκόρερ. Τον δρόμο προς τη νίκη έδειξε ο Πέλκας, που έκανε το 1-0 στο ένατο λεπτό. Έχασαν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ οι γηπεδούχοι, που έριξαν ταχύτητα προς το τέλος. Ντεμπούτο έκανε ο Μιχόγεβιτς δίπλα στον Βαρέλα. 

Τη δική τους φιέστα έκαναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι του ΠΑΟΚ, που αποθέωσαν τους παίκτες του Λουτσέσκου. 

Το ματς

«Διψασμένος» για νίκη με γκολ και θέαμα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση μετά και την απόφαση του Διαιτητικού, παρουσιάστηκε από την αρχή ο ΠΑΟΚ, που πήρε και ώθηση από τον κόσμο, ο οποίος είχε δημιουργήσει κλίμα… φιέστας στην Τούμπα. Έχοντας αρκετούς επιθετικογενείς παίκτες στο σχήμα του, κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα από το «καλημέρα», αναζητώντας ένα πολύ γρήγορο γκολ, που δεν ήρθε έπειτα από τις -ημιτελείς- προσπάθειες των Μπίσεσβαρ και Πέλκα. 

Πάντως, το 1-0 δεν άργησε να γίνει, με τον Μάτος, που έχει φτιάξει αρκετά γκολ του «δικεφάλου» φέτος, να υποδέχεται την μπάλα από τα δεξιά έπειτα από κάθετη στον κενό χώρο, με το γύρισμά του να μην είναι καλό σε πρώτη φάση, αλλά σε δεύτερο χρόνο δόθηκε στο… πιάτο το γκολ στον Πέλκα (9’), που «εκτέλεσε» τον Κλάγιτς. Ενδιάμεσα, ο Μάλσα (6’) είχε μακρινό-άστοχο σουτ, το μοναδικό των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος. Όχι μόνο δεν έριξε στροφές η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου από το γκολ της και μετά, αλλά έχοντας μυριστεί… αίμα, πάτησε λίγο παραπάνω το γκάζι, στοχεύοντας και σε άλλα τέρματα. 

Ο Κλάγιτς πρόλαβε την ύστατη στιγμή τον Πρίγιοβιτς που έβγαινε φάτσα με το τέρμα στο 14ο λεπτό. Ωστόσο, δεν απέτρεψε το 2-0 και στο 15’, καθώς μετά από σέντρα του Μάτος (έπειτα από μπαλιά του Μακ), ο Σέρβος με πλασέ από κοντά έκανε το 18ο «χτύπημά» του στο πρωτάθλημα. Στο ίδιο τέμπο, δηλαδή με καλό ρυθμό συνεχίστηκε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΟΚ να έχει… επιθετικές διαθέσεις. Ο Πέλκας «φλέρταρε» με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 26’, αλλά το συρτό του σουτ κατέληξε εκτός σε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, είχε κάποιες καλές στιγμές ο ΠΑΟΚ, αλλά λόγω της… φλυαρίας του το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα. 

Πάνω-κάτω ίδιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί από το ξεκίνημα, να έχει συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας, αλλά να βγάζει λιγότερη ενέργεια στον αγωνιστικό. Πιθανόν, επειδή ήθελε να κρατήσει δυνάμεις και για τον τελικό Κυπέλλου, ενώ, παράλληλα, ο Λουτσέσκου έκανε νωρίς τις αλλαγές του, τις οποίες έκλεισε στο 75’, θέλοντας να φρεσκάρει ελαφρώς την ομάδα του εν όψει ΑΕΚ. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:06