search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:24
MENU CLOSE

Η Κέιτ σε ρόλο φωτογράφου: Έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου Λούι (Photos)

06.05.2018 05:40
Η Κέιτ σε ρόλο φωτογράφου: Έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου Λούι (Photos) - Media

 

Η βασιλική οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες δύο επίσημες φωτογραφίες του νεότερου μέλους της, του νεογέννητου πρίγκιπα Λούι, στη μία από τις οποίες τον κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της η μεγαλύτερη αδελφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, 3 ετών.

Ο Λούι, που είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου.

Και οι δύο φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο Ανάκτορο Κένσινγκτον από την Κέιτ Μίντλετον, τη μητέρα των παιδιών και σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ. Η πρώτη τραβήχθηκε στις 26 Απριλίου και δείχνει τον Λούι στηριγμένο σε ένα λευκό μαξιλάρι, να φορά λευκή φόρμα. Η δεύτερη έχει τραβηχτεί στις 2 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της Σάρλοτ. Η μικρή πριγκίπισσα κρατά το μωρό στην αγκαλιά της και του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας το 2013 η Σάρλοτ είναι η πρώτη πριγκίπισσα στη Βρετανία που δεν χάνει τη σειρά της στη διαδοχή με τη γέννηση του μικρότερου αδελφού της.

Ο Λούι δεν θα είναι παρών στον γάμο του θείου του, πρίγκιπα Χάρι, με τη Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:23