04/08/2020 08:54:42

ΣΚΑΪ καλεί Καπουτζίδη: Σε νέο ρόλο ο δημιουργός του «Παρά Πέντε»

ΣΚΑΪ καλεί Καπουτζίδη: Σε νέο ρόλο ο δημιουργός του «Παρά Πέντε» - Media

 

Τον πολυτάλαντο Γιώργο Καπουτζίδη τον γνωρίσαμε μέσα από τον συγγραφικό του ρόλο αλλά και από τον χώρο της υποκριτικής αφού κατάφερε να τα συνδυάζει στις πρώτες του προσωπικές δουλειές. Τα τελευταία χρόνια όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο ρόλος που τον βλέπουμε τις τελευταίες τηλεοπτικές περιόδους είναι αυτός του παρουσιαστή. Είτε στο «The Voice» είτε στον διαγωνισμό της Eurovision. Επιπροσθέτως τη σεζόν που μας πέρασε τον είδαμε να δοκιμάζει την τύχη του ως κριτής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Στις συζητήσεις όμως που κάνει με τον ΣΚΑΪ ο δημιουργός του «Παρα Πέντε» ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να κάνει τα ίδια πράγματα με φέτος. Στο κομμάτι τουλάχιστον της θέσης τυ ως κριτής στο talent show του Acun. Ωστόσο ενδιαφέρεται να συνεχίσει την παρουσίαση του «The Voice».

Το πιο ενδιαφέρον που προέκυψε από τις συζητήσεις του με τον σταθμό του Φαλήρου είναι η πρόθεση των ανθρώπων του σταθμού να τον αξιοποιήσουν ακόμα και ως ηθοποιό σε μία από τις νέες σειρές του καναλιού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είναι θετικός να επιστρέψει στην υποκριτική που ξεκίνησε τηλεοπτικά από τις «Σαββατογεννημένες».

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.