search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:32
MENU CLOSE

Παταγώδης αποτυχία για τον Κανάκη – «Στον αέρα» το μέλλον της εκπομπής «Βινύλιο»

06.05.2018 15:04
«Ναυάγιο» στη συνεργασία ΕΡΤ – Αντώνη Κανάκη για το «Βινύλιο» - Media

 

Η επιτυχία του Αντώνη Κανάκη ως υπεύθυνου της late night ζώνης του ΑΝΤ1 δεν ήταν αυτή που ήλπιζε ο σταθμός.

Τόσο το «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» σημείωναν εξ’ αρχής χαμηλότατες πτήσεις με… μονοψήφια, με την πρώτη εκπομπή να έχει παρουσιάσει μια μικρή άνοδο σε σχέση με τη δεύτερη η οποία μένει σταθερή στο 5% – 7%.

Ποσοστό που, φυσικά, δε θυμίζει σε τίποτα τις εποχές… δόξας. Έτσι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μπορεί το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα» να θεωρείται βέβαιο στον ΑΝΤ1, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη νέα εκπομπή της παρέας.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί επίσημα κάποια απόφαση, ωστόσο όπως ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, δύσκολα το «Βινύλιο» θα πάρει το εισιτήριο για τη σεζόν 2018 – 2019.

Και να σκεφτεί κανείς ότι Λιάγκας – Αρναούτογλου έμειναν εκτός για να στηριχθεί το late night στο «βαρύ πυροβολικό» ονόματι Αντώνης Κανάκης…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31