search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Η «ανταρσία» του ΣΚΑΙ στον Acun – Τα σχέδια του καναλιού για τη νέα σεζόν

06.05.2018 15:55
Κορωνοϊός: Χαμός με το Survivor - Η οργή του Τούρκου υπουργού Υγείας με τον Acun Ilicali - Media

 

Οριστική είναι πλέον η απόφαση του ΣΚΑΙ να μπει από την ερχόμενη σεζόν στη μυθοπλασία προκειμένου να αποκτήσει μαζί με τα talent και τα reality shows ένα ολοκληρωμένο προφίλ μεγάλου καναλιού που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια!

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεργαστεί με τα μεγάλα ονόματα στο χώρο της μυθοπλασίας, παραγωγούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς, σεναριογράφους και ηθοποιούς, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, σύμφωνα με την επιθυμία του διευθυντή προγράμματος Λοίζου Ξενόπουλου. 

Το κανάλι του Φαλήρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της  RealNews, έχει λάβει την απόφαση να επενδύσει σε μια καθημερινή ελληνική σειρά. 

Ο ΣΚΑΙ μάλιστα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην βάλει την απογευματινή σειρά πριν το δελτίο αλλά στην prime time ζώνη δηλαδή 21.00 – 22.00. Πιο συγκεκριμένα, στο κανάλι του Φαλήρου σκέφτονται να αντικαταστήσουν με αυτήν τα highlighs του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, του The Voice και του Survivor.

Αν προχωρήσει το σχέδιο αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι τα ριάλιτι της Acun Medya θα έχουν πλέον ώρα έναρξης στις 22.00, απόφαση που φαίνεται να εναρμονίζεται και με τις επιταγές του ΕΣΡ για τα νέα σήματα καταλληλότητας των εκπομπών.

Εκτός από την καθημερινή σειρά, ο ΣΚΑΙ αναμένεται να εγκρίνει και μια εβδομαδιαία, η οποία θα μεταδίδεται τη μια κενή μέρα της εβδομάδας στην prime time με διπλό επεισόδιο από τις 21.00 ως τις 23.00

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:23