search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Άγριο φονικό Στρόβολου: Ο Σολωμού ζήτησε μολύβι και χαρτί να γράψει για τον φόνο

06.05.2018 16:08
Μαρία Σολωμού: «Εγώ ανήκω στις γυναίκες που έχουν απατηθεί» – Τι είπε για τον Πάνο Ιωαννίδη - Media

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανανέωσε για άλλες οκτώ ημέρες τα διατάγματα κράτησης των δύο εκ των συλληφθέντων για τη διπλή δολοφονία στον Στρόβολο του ζεύγους Γιώργου και Ντίνας Χατζηγεωργίου.

Πρόκειται για τον ετεροθαλή αδελφό και την συμβία του Λοίζου Τζιωνή, Λευτέρη Σολωμού 22 ετών και Σάρα Σιάνς 21 ετών.

Ο Σολωμού παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στην ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του, ενώ και η Σιάνς εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Σωτήρη Αργυρού ο οποίος και αυτός δεν έφερε ένσταση στην ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής της πελάτισσας του. 

Ο δικηγόρος της 21χρονης δεν έφερε ένσταση στην κράτηση της, δηλώνοντας ότι η Σιάνς βοηθά την Αστυνομία και είναι η πρώτη που θέλει ταχεία εξιχνίαση, για να ξεκαθαρίσει η θέση της, καθώς η ίδια δεν εμπλέκεται, αλλά είναι και αυτή θύμα.

Το νέο στοιχείο που ακούστηκε σήμερα στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης είναι πως ο Σολωμού κατά την διάρκεια της ανάκρισής του ζήτησε χαρτί και μολύβι για να γράψει ότι ξέρει για την υπόθεση.

Ενώπιον του δικαστηρίου αναμένεται να προσαχθεί αύριο και ο 4ος ύποπτος 22 ετών για εκ νέου ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησής του.

Πηγή: politis.com.cy

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48