search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Μπλακ άουτ λόγω κακοκαιρίας στην Αττική – Kυκλοφοριακά προβλήματα

06.05.2018 17:13
Μπλακ άουτ λόγω κακοκαιρίας στην Αττική - Kυκλοφοριακά προβλήματα - Media

 

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται περίπου 20 περιοχές της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

Η έντονη βροχόπτωση που «χτυπά» τις τελευταίες ώρες την Αττική έχει δημιουργήσει και σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα. Στα βόρεια Προάστια, η κακοκαιρία ξεκίνησε με χαλαζόπτωση.

Ειδικότερα, από τις 19.40 ήταν κλειστή η Πειραιώς, λόγω συσσώρευσης υδάτων, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας (ρεύμα προς Ομόνοια) και από το ύψος της Πέτρου Ράλλη (ρεύμα προς Πειραιά).  Ωστόσο, κατά τις 22.00 το βράδυ, η κυκλοφορία στην Πειραιώς αποκαταστάθηκε.

Επιπλέον, η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα στην υπόγεια γέφυρα Λιάσκου, στην περιοχή της Ελευσίνας.

Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί περίπου 30 κλήσεις κυρίως στο κέντρο της Αθήνας για απαντλήσεις υδάτων και κοπές δένδρων. 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το μεσημέρι ξεκίνησαν τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές στην Αττική, με τη θερμοκρασία να αναμένεται ότι θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:55