search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Συγκινεί ο Τζώρτζης του MasterChef: «Τάιζα τον πατέρα μου και μόλις τέλειωσε την μπουκιά του, έκλεισε τα μάτια…»

07.05.2018 09:32
Συγκινεί ο Τζώρτζης του MasterChef: «Τάιζα τον πατέρα μου και μόλις τέλειωσε την μπουκιά του, έκλεισε τα μάτια...» - Media

 

Τον έχουμε συνηθίσει αθυρόστομο και πολλές φορές προκλητικό στις δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς του. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Masterchef, Τζώρτζη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Ooh la la», αποκαλύπτει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του.

«Παρουσιάστηκε ένα οίδημα στον πατέρα μου, στη γλώσσα, Μάη μήνα, τρεις μήνες πριν φύγω για σεζόν. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οπτικά και μόνο λέει ο γιατρός, καρκίνος. Ήταν σοκ για μένα αυτό. Πάντα άκουγα για τον καρκίνο αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα έρθει στο σπίτι μου.

Επειδή τα αδέρφια μου είναι όλα διασκορπισμένα, έπρεπε να μείνω εγώ. Πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι, μέσα σε 4 μήνες τον έχασα. Είχαμε φτάσει σε σημείο να τον ταΐζω με σύριγγα γιατί δεν μπορούσε. Τον ταΐζω και μόλις τελειώνει τελευταία μπουκιά, κλείνει τα μάτια. Έπαθα σοκ»!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27