search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18
MENU CLOSE

Κλείνουν οριστικά οι μπάρες σε μετρό και ΗΣΑΠ

07.05.2018 10:48
Μειώθηκαν στο 14% οι τσαμπατζήδες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Media

 

Οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό θα κλείσουν «μέχρι τα μέσα Μαΐου» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως εξήγησε αυτό δεν συνέβη μέχρι σήμερα γιατί «δεν είχαν εκδοθεί όλες οι κάρτες για άτομα με αναπηρία και ανέργους». Σύμφωνα με τον ίδιο «τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εισιτήριο δείχνουν αν άξιζε να το κάνουμε αυτό και άξιζε τον κόπο καθώς από τις 250.000 κάρτες που εκδίδαμε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τώρα έχουμε φτάσει τις 700.000 κάρτες».

Ο υπουργός Μεταφορών σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6 τοποθετήθηκε και για το θέμα των επερχόμενων περικοπών στις συντάξεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να μην συμβεί παρά τα όσα αντίθετα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Θα τα δούμε αργότερα τα θέματα των συντάξεων. Έχουμε πάρει εντολή η χώρα να βγει από τα Μνημόνια και αυτό θα συμβεί τον Αύγουστο» τόνισε.

Όσον αφορά, δε, το πότε θα γίνουν οι εκλογές ο Χρήστος Σπίρτζης είπε ότι «προεκλογικό κλίμα κάνει ο Μητσοτάκης, έχει όλο το χρόνο να χάσει τις εκλογές τον Οκτώβριο του 2019».

Για το σενάριο που κυκλοφορεί και θέλει να σπάνε περιφέρειες όπως η Β’ Αθήνας τόνισε πως «Περιφέρειες που οι υποψήφιοι δεν μπορούν να έχουν προσωπικές επαφές με τους πολίτες είναι περιφέρειες που συμβάλουν στην αποξένωση των πολιτών από τους βουλευτές και άρα να μην νοιάζονται για τα προβλήματα της περιοχής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:18