search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Έγινε κι αυτό: Περιήγηση σε μουσείο ειδικά για… γυμνιστές (Photos)

07.05.2018 12:44
Έγινε κι αυτό: Περιήγηση σε μουσείο ειδικά για... γυμνιστές (Photos) - Media
 
 
Επίσκεψη με αδαμιαία περιβολή έκαναν 161 γυμνιστές στο Παλέ ντε Τοκιό το Σάββατο, μια ημέρα που χαρακτηρίστηκε “αξέχαστη” από τους ενδιαφερόμενους. “Τι απίστευτη ημέρα! Μια νέα σελίδα ανοίγει για τον γυμνισμό”, έγραψε στο Twitter η Ένωση Γυμνιστών Παρισιού (ANP) που ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση του κέντρου σύγχρονης τέχνης. Είναι μια μεγάλη αρχή στη Γαλλία, σύμφωνα με το μουσείο.
Δύο ώρες πριν ανοίξουν οι πύλες του μουσείου για το κοινό, οι 161 φιλότεχνοι φυσιολάτρες που επιλέχθηκαν, πέρασαν το κατώφλι του Παλέ ντε Τοκιό για μια ξεχωριστή ξενάγηση, εντελώς δωρεάν, στην έκθεση “Discorde, fille de la nuit”. Η επίσκεψη άρχισε στις 9.30 το πρωί, διήρκησε δύο ώρες και ολοκληρώθηκε με τους ευτυχείς επισκέπτες να πίνουν ένα “ποτηράκι φιλίας” στη στέγη του μουσείου απολαμβάνοντας τη θέα στον Πύργο του Άιφελ.
Οι θέσεις που διατέθηκαν μέσω Διαδικτύου εξαντλήθηκαν μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες γι΄αυτή την επίσκεψη που περιλάμβανε ξενάγηση και την οποία συντόνισε ένας πολιτισμικός διαμεσολαβητής του μουσείου, ανακοίνωσε το Παλέ ντε Τοκιό. “Τι απίστευτη στιγμή, τι επιτυχία! Οι νοοτροπίες αλλάζουν και ο κόσμος συνηθίζει στον γυμνισμό”, έγραψε σε χαιρετιστήριο μήνυμά της στο Twitter η ένωση γυμνιστών ANP.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Πηγή photos: AFP-Getty
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29