search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:30
MENU CLOSE

Η απόλυτη ανατροπή στη Eurovision: Φαβορί για την πρώτη θέση η… Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα! (Video)

08.05.2018 08:25
Eurovision: Παπαρίζου και Φουρέιρα θα τραγουδήσουν ξανά στη διοργάνωση - Media

 

Στην Λισαβόνα την Τρίτη θα διεξαχθεί ο α’ ημιτελικός της Eurovision, στον οποίο διαγωνίζονται 19 χώρες για τα πρώτα 10 «εισιτήρια» για τον τελικό, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κύπρος.

H Eλένη Φουρέιρα έκανε την τελευταία της πρόβα και είναι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, καθώς όσοι ήταν μέσα στο στάδιο την αποθέωσαν!

Μάλιστα, σήμερα τα προγνωστικά σημειώνουν την απόλυτη ανατροπή, δείχνοντας  την Κύπρο ως το  Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision!

Έτσι η Κύπρος και το Ισραήλ είναι τα δύο φαβορί για τη φετινή Eurovision και μάλιστα, η ιστοσελίδα eurovisionworld.com έγραψε άρθρο με τον εξής τίτλο: «Σοκ: Η Κύπρος είναι πλέον φαβορί για να κερδίσει την Eurovision», υπογραμμίζοντας πως παρά το γεγονός ότι το «Fuego» τις πρώτες μέρες βρισκόταν αρκετά χαμηλά, μετά και την πρώτη πρόβα της Ελένης Φουρέιρα απέκτησε φαν και κέρδισε τις εντυπώσεις!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:29