search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Τούρκοι χάκερ «επιτέθηκαν» στην Honda Ελλάδας

08.05.2018 08:51
Η ελληνική επιχειρηματικότητα καινοτόμησε και στο εξωτερικό μέσα στην κρίση - Media

 

Θύμα των τούρκων χάκερς που το τελευταίο διήμερο εξαπολύουν κυβερνοεπιθέσεις σε διάφορες ελληνικές ιστοσελίδες έπεσε το πρωί της Δευτέρας και η ιστοσελίδα της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας αυτοκινήτων Honda που ανήκει στον όμιλο Σαρακάκη.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη φωτογραφία αν κάποιος επιχειρήσει να επισκευφθεί την ιστοσελίδα www.honda-cars.gr αυτόματα το σύστημα τους μεταφέρει σε μια ιστοσελίδα που έχει προκληκτικό μήνυμα εναντίον της χώρας μας.

Το εν λόγω μήνυμα έκανε έμμεση αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι η χώρα μας δεν πρέπει να υποθάλπει τρομοκράτες.

«Συνεργάζεστε με τρομοκράτες, υποστηρίζοντας τα μέλη της οργάνωσης προδοτών FETO. Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε».

Πάντως οι τεχνικοί του ομίλου Σαρακάκη κατάφεραν γύρω στις 11:00 να αποκαταστήσουν τις όποιες βλάβες είχαν προκαλέσει οι Τούρκοι χάκερ και πλέον η ιστοσελίδα της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας να λειτουργεί κανονικά.

Πηγή: movenews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:01