search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – 14 συλλήψεις ατόμων που «χρηματοδοτούσαν οργανώσεις»

08.05.2018 11:02
Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής - 14 συλλήψεις ατόμων που «χρηματοδοτούσαν οργανώσεις» - Media

 

Στη σύλληψη 14 ατόμων το πρωί της Τρίτη προχώρησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, μετά από μεγάλη επιχείρηση.

Πρόκειται για έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς σε βάρους τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από Ειδικό Εφέτη Ανακριτή.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πηγές της ΕΛ.ΑΣ, προφυλακισμένος για υπόθεση τρομοκρατίας και συγκεκριμένα για υπόθεση επίθεσης σε πολιτικό πρόσωπο, που ακόμη δεν κατονομάζεται, είχε ανοίξει στο παρελθόν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο οι συλληφθέντες κατέθεταν μικρά ή μεγαλύτερα ποσά.

Σημειώνεται ότι η πιο πρόσφατη σύλληψη για τρομοκρατία και επίθεση κατά πολιτικού προσώπου ήταν αυτή της σύλληψης στα τέλη Οκτωβρίου του Κωνσταντίνου Γιατζόγλου, για την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα 8-5-2018, δεκατέσσερα (14) συνολικά άτομα (δεκατρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες) στo πλαίσιo εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15