search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:49
MENU CLOSE

Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα του Κασιδιάρη: «Παρά φύση» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

08.05.2018 12:22
Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα του Κασιδιάρη: «Παρά φύση» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
«Ξέφυγε» εντελώς στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την εισήγησή του επί του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών, ξεσπώντας σε ρατσιστικό οχετό κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα άνευ προηγουμένου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει εθνομηδενιστηκα νομοθετήματα. Μιλάμε για την ύστατη παρακμή, την οριστική διάλυση των πάντων, τον απόλυτο εκφυλισμό.  Φυσιολογικό είναι ότι εξελίσσεται σύμφωνα με τη φύση, στη φύση δυνατότητα αναπαραγωγής έχουν τα ετερόφυλα άτομα. Αν εσείς σήμερα νομοθετείτε να υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα άτομα δεν είστε φυσιολογικοί, είστε παρά φύση».
 

Επίσης, ο Κασιδιάρης ισχυρίστηκε ότι «στόχος είναι η διάλυση της οικογένειας που είναι το βασικό κύτταρο του εθνικού κράτους. Έχετε στόχο να διαλύσετε τον πυρήνα της κοινωνίας ,να ισοπεδώσετε το εθνικό κράτος, ένα κλασσικό σχέδιο της παγκοσμιοποίησης στον οποίο αντιστέκεται μόνο η Χρυσή Αυγή», ενώ επάνέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ρατσισμό σε βάρος όσων σκέφτονται φυσιολογικά και με αφορμή το κείμενο των 60 και πλέον πανεπιστημιακών ανέφερε ότι τους έβαλε  ο ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψουν ένα έγγραφο που βρίθει αντιεπιστημονικών απόψεων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:48