search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:04
MENU CLOSE

Οι Ροταριανοί βραβεύουν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και στηρίζουν το «Oραμα Ελπίδας»

08.05.2018 14:22
Το βραβείο Nelson Mandela των Ηνωμένων Εθνών στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Media

Την πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, βραβεύει  η D2470 του διεθνούς Ρόταρυ – ανθρωπιστική οργάνωση προσφοράς υπηρεσιών – σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στη Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα για την προσφορά και το σημαντικό της έργο στον σύλλογο «`Οραμα Ελπίδας» όπου αναζητούν καταφύγιο παιδιά με καρκίνο μαζί με τις οικογένειές τους.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, θα είναι η σύζυγος του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου, εκπρόσωποι πρεσβειών, εκπρόσωποι πολιτικών, στρατιωτικών, εκκλησιαστικών φορέων και Ροταριανοί της 2470 περιφέρειας του Δ.Ρ

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από επίδειξη μόδας της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής κολεξιόν των Οίκων MMISSONI, Made Bride by Antonea και LapinHouse υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Αλίς Δικαίου.

Θα ακολουθήσει δείπνο, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στο Σύλλογο «`Οραμα Ελπίδας».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: Μάρη Δεληβοριά 6947904452 και Ασπασία Καλλιέρου 6932773448

Χρήσιμες πληροφορίες

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ

ΕΛΠΙΔΑΣ» λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2014 και αποτελεί τον πιο πρόσφατο κρίκο στην αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και φροντίδας του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ προς τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Η δραστηριότητά της αποσκοπεί στη δημιουργία μιας μεγάλης δεξαμενής Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η Ελλάδα υστερεί σε αυτό τον τομέα και οι Ρόταρις συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να καλυφθεί αυτό το κενό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:03