search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα τιμωρία φαντάρου για συμμετοχή σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο

08.05.2018 15:20
Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη νέα τιμωρία φαντάρου για συμμετοχή σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο - Media

 

Η επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, σε ανακοίνωσή της καταδικάζει την τιμωρία στρατιώτη, γιατί συμμετείχε σε πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη καθώς και την προσαγωγή μέλους της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια εξόρμησης έξω από το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι με την επιβολή ποινών φυλάκισης σε δύο φαντάρους σε αντιπολεμικά συλλαλητήρια ανέρχονται πλέον σε τρία τα περιστατικά τιμωρίας της πολιτικής δράσης φαντάρων. 

Η αρχή έγινε με την επιβολή ποινής φυλάκισης σε φαντάρο-μέλος της ΚΝΕ που μίλησε σε μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα. Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης σε φαντάρο που τοποθετήθηκε στο απεργιακό συλλαλητήριο της Πρωτομαγιάς στην Καμάρα, στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, τη Δευτέρα έγινε γνωστή η επιβολή ποινής φυλάκισης σε φαντάρο που μίλησε σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, πριν αρκετές εβδομάδες.

*φωτογραφία αρχείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:06