search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:20
MENU CLOSE

Ρήξη ΠΑΣΟΚ – Ποταμιού για την πρόταση για πρόωρες εκλογές

08.05.2018 15:34
Ρήξη ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού για την πρόταση για πρόωρες εκλογές - Media

 

Συνεδρίασαν από κοινού το μεσημέρι της Τρίτης η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε η πρόταση της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές και επιβεβαιώθηκαν οι αντιρρήσεις του Ποταμιού, ενώ επισημάνθηκαν οι συνέπειές που θα έχουν στην οικονομική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Συμφωνήθηκε να μην σηκωθούν οι τόνοι αλλά να επιμείνει το Ποτάμι στην ανάγκη οι κορυφαίες κινήσεις του Κινήματος Αλλαγής να συζητούνται εκτενώς ανάμεσα στα κόμματα και τις κινήσεις.

Ακόμη, έγινε ενημέρωση από τον ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη για την τρέχουσα διαπραγμάτευση που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ευρωκοινοβούλιο για το ύψος του κοινοτικού προϋπολογισμού και την κατανομή των κοινοτικών πόρων για την επόμενη επταετία .

Τέλος, συζητήθηκε επί της αρχής το σενάριο κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών και της Β’ Αθήνας και το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ που είναι στη διαβούλευση. Στα θέματα αυτά η συζήτηση θα επαναληφθεί.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17