search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:14
MENU CLOSE

Eurovision: Δακρυσμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό της – «Του χρόνου θα εκπροσωπήσει άλλη χώρα» (Video)

09.05.2018 06:09
Eurovision: Δακρυσμένη η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό της - «Του χρόνου θα εκπροσωπήσει άλλη χώρα» (Video) - Media

 

Εμφανώς απογοητευμένη εμφανίστηκε η Γιάννα Τερζή έξω από το στάδιο λίγη ώρα μετά τον αποκλεισμό της χώρας μας από τον τελικό της Eurovision.

Η  τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Όνειρο μου» σε μουσική και στίχους της ίδιας, του Άρη Καλημέρη, του Μιχάλη Παπαθανασίου και του Δημήτρη Σταματίου, αλλά δεν κατάφερε προκριθεί και να αναμετρηθεί με τις άλλες χώρες στον τελικό του Σαββάτου.

Οι δημοσιογράφοι την περίμεναν έξω από το Altice Arena, ώστε να αποσπάσουν τις πρώτες της δηλώσεις. Στην ερώτηση τι συνέβη και τι πήγε στραβά η Γιάννα απάντησε ως εξής:  «Που να ξέρω ρε παιδιά, πρώτη φορά έρχομαι και εγώ, ενώ δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Λίγο αργότερα, αποχώρησε μόνη της και όχι με το αυτοκίνητο της ελληνικής αποστολής.

Αρης Καλημέρης: Έκλαιγα 15 λεπτά

Για την απρόσμενη αποτυχία της Ελλάδας στη Eurovision μίλησε και ο δημιουργός του τραγουδιού που μας εκπροσώπησε, Άρης Καλημέρης.

 «Όταν βγήκαν τ΄ αποτελέσματα έκλαιγα για ένα τέταρτο. Η Γιάννα ήταν τέλεια, έδωσε ότι μπορούσε αλλά πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ελπίζουμε για το καλύτερο την επόμενη χρονιά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για το αν θα είναι και του χρόνου στον διαγωνισμό απάντησε ως εξής:  «Δεν θα στείλουμε τραγούδι με την Γιάννα. Μαζί με την Γιάννα για μια άλλη χώρα. Θα γράψουμε τραγούδι για άλλη χώρα, το έχουμε ήδη κανονίσει αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Η Γιάννα ήταν απίστευτη, έδωσε τα πάντα, ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάνω στη σκηνή για αυτό το τραγούδι. Το τι πήγε λάθος δεν το γνωρίζω. Είμαι περήφανος που η Ελλάδα αγάπησε αυτό το τραγούδι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15