search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:50
MENU CLOSE

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο στα δωμάτια των ξενοδοχείων

09.05.2018 07:11
Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο στα δωμάτια των ξενοδοχείων - Media

 

Αν είστε φανατικοί με την καθαριότητα τότε σίγουρα θα είστε από αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Τα πιο βρώμικα μέρη γενικότερα είναι τα δωμάτια των ξενοδοχείων. Ο λόγος είναι ότι μπαινοβγαίνουν σε αυτά συνεχώς διαφορετικές οικογένειες με αποτέλεσμα πολλά πράγματα που αφορούν την καθαριότητα να ξεχνιούνται ή απλά να παραβλέπονται.

Και μπορεί να θεωρείτε ότι το μπάνιο είναι το πιο βρώμικο μέρος των δωματίων αλλά σύμφωνα με το site Scientific American το τηλεκοντρόλ κερδίζει σε κάθε μάχη (με τον διακόπτη του φωτός να έρχεται δεύτερος).

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα 9 ξενοδοχεία που ελέγχθηκαν για βακτήρια, το 81% των δειγμάτων ήταν καλυμένο με βακτήρια.

Οι ξενοδόχοι έχουν την υποχρέωση να παρέχουν στους ενοίκους των δωματίων τους ένα ασφαλές περιβάλλον. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν συμβαίνει. Σύμφωνα με την έρευνα το να πηγαίνει η καθαρίστρια από δωμάτιο σε δωμάτιο χρησιμοποιώντας την ίδια σφουγγαρίστρα, το ίδιο ξεσκονόπανο και τα ίδια σφουγγάρια.

Λύση δεν υπάρχει σε αυτό το μεγάλο «πρόβλημα». Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο είναι να κουβαλάτε σε κάθε ταξίδι μαζί σας όλα τα απαραίτητα καθαριστικά και να αφιερώνετε λίγο χρόνο με το που μπαίνετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να καθαρίζετε τουλάχιστον τα βασικά.

Πηγή: spirossoulis.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15