search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:48
MENU CLOSE

Έντρομη η Λιζ Χάρλεϊ: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της ενώ ήταν μέσα με φίλους!

09.05.2018 07:29
Έντρομη η Λιζ Χάρλεϊ: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της ενώ ήταν μέσα με φίλους! - Media

 

Η ηθοποιός, πρώην μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ φέρεται να αύξησε τα μέτρα ασφάλειας στο εξοχικό της αξίας 6 εκατ. αγγλικών λιρών, μετά την εισβολή διαρρηκτών, ενώ η ίδια και φιλοξενούμενοί της ήταν μέσα στην κατοικία.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, αφού η Χάρλεϊ είχε παραθέσει δείπνο σε καλεσμένους το προηγούμενο βράδυ.

Οι κλέφτες, που δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, έφυγαν με κοσμήματα από το παράθυρο του πάνω ορόφου. Την αστυνομία ειδοποίησαν η Λιζ Χάρλεϊ και οι φιλοξενούμενοί της.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι με τη συνδρομή ανιχνευτών σκύλων έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών, πιστεύουν ότι η κατοικία της ηθοποιού στην κομητεία Χερεφορντσάιρ έγινε τυχαία στόχος και ότι οι διαρρήκτες είχαν σταθμεύσει περίπου μισό μίλι μακριά και έφθασαν στην κατοικία από ένα μονοπάτι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

«Η Λιζ ήταν πολύ αναστατωμένη και έκανε το αυτονόητο, αύξησε τα μέτρα ασφάλειας» είπε πηγή στην εφημερίδα. «Η έπαυλη είναι τώρα σαν το Φορτ Νοξ» σημείωσε.

Η έπαυλη βρίσκεται κοντά στην πόλη Λέντμπουρι, είναι περίπου 1.250 τ.μ. και έχει 12 υπνοδωμάτια. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:48