search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Video με σκληρές εικόνες: Καρέ – καρέ η τρομακτική σύγκρουση της νταλίκας με δύο IX στον Κηφισό

09.05.2018 08:31
Video με σκληρές εικόνες: Καρέ – καρέ η τρομακτική σύγκρουση της νταλίκας με δύο IX στον Κηφισό - Media

 

Εικόνες που σοκάρουν δείχνει το βίντεο από την νταλίκα που ξέφυγε από την πορεία της και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στον Κηφισό, παρασύροντας δύο οχήματα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα, δύο επιβάτες, 60 και 65 ετών  τραυματίστηκαν θανάσιμα και μια 34χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha, η νταλίκα σπάει τις διαχωριστικές μπάρες και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί δυο επιβατικών αυτοκινήτων δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. 

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας, υπέβαλλαν τον 64χρονο σε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε ότι η ποσότητα του αλκοόλ στο αίμα του ξεπερνά το 0.50, ενώ το όριο είναι 0.10. Στη συνέχεια προχώρησαν και σε λήψη αίματος καθώς αυτό προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων. 

Το αίμα που ελήφθη  έχει ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο οδηγός.

Ο οδηγός  κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:50