16/01/2019 23:36:25

Πρωινό για Eurovision: «Την άφησαν να εκτεθεί! Είναι άσχετοι! Η ΕΡΤ δε χάρηκε με τη νίκη της Φουρέιρα»

Πρωινό για Eurovision: «Την άφησαν να εκτεθεί! Είναι άσχετοι! Η ΕΡΤ δε χάρηκε με τη νίκη της Φουρέιρα» - Media

 

Εξοργισμένοι εμφανίστηκαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» μετά την αποτυχία της Ελλάδας να περάσει στον τελικό της Eurovision.

Όπως τόνισαν, οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού στην ΕΡΤ έστειλαν τη Γιάννα Τερζή «ξυπόλητη» στ’ αγκάθια με αποτέλεσμα να την εκθέσουν ανεπανόρθωτα, ενώ η παρουσιάστρια δε δίστασε να χαρακτηρίσει άσχετους τους ανθρώπους που αποφάσισαν γι’ αυτήν την εμφάνιση και αυτό το αποτέλεσμα…

Αναφερόμενοι στην ΕΡΤ με βάση τα λεγόμενα των εκφωνητών, ο Κώστας Τσουρός επισήμανε ότι ο σταθμός δεν πρέπει να χάρηκε ιδιαίτερα με την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό…

Διαβάστε τον διάλογο στο πάνελ της εκπομπής:

"Όταν έχεις τη Φουρέιρα και βλέπεις αυτή την εικόνα, λες θα το κάνω και κάτι θα κερδίσω. Δεν μπορείς μετά να λες πάμε σε πρόχειρο διαγωνισμό. Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ λέει ότι το κάνουμε υποχρεωτικά. Ας βάλουν τον Θέμη που ξέρει να τους πει πέντε πράγματα".

Κώστας Τσουρός: Πήγε ξυπόλητη στ’ αγκάθια, την άφησαν να εκτεθεί. 

Φαίη Σκορδά: Απογοητεύτηκε η ίδια και ήταν σαν εκείνη την ώρα να μην έδωσε το 100% του εαυτού της. Εδώ και τρία χρόνια έλεγε η Φουρέιρα ότι θέλει να πάει. Στείλε τη αφού την έχεις δει επί σκηνής τι κάνει στα νυχτερινά μαγαζιά που εργάζεται. Αυτό έκανε και χθες. Δηλαδή την έβλεπες, την είχες, ήθελε να πάει και της έλεγες δεν θέλουμε, θέλουμε να κάνουμε διαγωνισμό.

Θέμης Γεωργαντάς: Το ήξεραν εδώ και μήνες έπρεπε να είχαν πει: πώς θα το στηρίξουμε ρε παιδιά αυτό το πράγμα; Η ίδια η Γιάννα έπρεπε να στελεχώσει την εμφάνισή της με επαγγελματίες για να την βγάλουν καλή πάνω στη σκηνή. 

Φαίη Σκορδά: Δεν ξέρω ποιοι είναι οι άνθρωποι εκεί που αποφασίζουν, είναι λάθος η όλη τους προσέγγιση και προφανώς τα βλέπουν λάθος. Ξαναλέω, όταν έχεις τη Φουρέιρα και βλέπεις αυτή την εικόνα, λες θα το κάνω και κάτι θα κερδίσω. Δεν μπορείς μετά να λες πάμε σε πρόχειρο διαγωνισμό. Από εκεί και πέρα άστο. 

Κώστας Τσουρός: Τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ λέει ότι το κάνουμε υποχρεωτικά. 

Φαίη Σκορδά: Ας βάλουν τον Θέμη που ξέρει να τους πει πέντε πράγματα. Είναι άσχετοι! Είναι άσχετοι, συγγνώμη!

Κώστας Τσουρός: Η ΕΡΤ δεν νομίζω ότι χάρηκε πολύ με τη νίκη της Φουρέιρα χθες. Εμένα αυτό που μου εξέπεμψαν οι σχολιαστές, δεν είπαν ούτε μία στιγμή μπράβο στην Κύπρο. Δεν είπε κανείς μπράβο Ελένη πάμε να κερδίσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.