search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:13
MENU CLOSE

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Φασιστικές αθλιότητες ακροδεξιάς κοπής οι δηλώσεις Κατσίκη για τους ομοφυλόφιλους

09.05.2018 09:20
Καββαδία εναντίον των σχολίων για το φανελάκι του Τσιόδρα: Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ... (photo) - Media

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία μίλησε Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη για όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή με αφορμή τη σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία παιδιών και τόνισε ότι το υγιές οικογενειακό περιβάλλον έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αυτά είναι η αγάπη που μπορεί απλόχερα να προσφερθεί σ’ ένα παιδί και πως στόχος της κυβέρνησης είναι να αδειάσουν τα ιδρύματα, στα οποία η κατάσταση απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί καλή.

Η κα Καββαδία χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, που ταυτίζει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία, ως «ομοφοβικές, εξοργιστικές, ρατσιστικές είναι φασιστικές αθλιότητες ακροδεξιάς κοπής που συνιστούν προσβολή της ίδιας της έννοιας Δημοκρατίας».

Σημείωσε πως με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, μέσα στο 2016, σε σύνολο 221 τεκνοθεσιών, οι 43 (ποσοστό 20%) έγιναν από μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες δηλαδή όπου «απουσιάζει» το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, χωρίς αυτό να έχει δημιουργήσει καμία απολύτως κοινωνική αναστάτωση και εξήγησε ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. 

Παράλληλα τόνισε ότι η ίδια θα επιμείνει στην υλοποίηση της συνεδριακής θέσης του ΣΥΡΙΖΑ, τη δυνατότητα γάμου και τεκνοθεσίας και στα ομόφυλα ζευγάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:13