search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Ομοφυλοφιλία και βάρβαρη Δύση

09.05.2018 10:15
Ομοφυλοφιλία και βάρβαρη Δύση - Media

 

Ο κύριος Κατσίκης των ΑΝΕΛ -αν δεν υποπίπτω σε τραγικό λάθος- αποτελεί έναν βασικό πυλώνα της συγκυβέρνησης. Κατά συνέπεια -και πάλι με την επιφύλαξη του να μην κάνω λάθος- συνεργάζεται στενά (πιο στενά είναι παρεξηγήσιμο…) με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν υποθέσουμε ότι ισχύουν οι επιστημονικά τεκμηριωμένες  απόψεις του κυρίου Κατσίκη, (διαπρεπούς αναλυτή σε θέματα ομοφυλοφιλίας), ότι η ομοφυλοφιλία μεταδίδεται …και με την αναπνοή, να προσέξουν τα χνώτα τους στην συγκυβέρνηση.  Ιδιαίτερα, ο κύριος Καρανίκας που «άγγιξε την ψυχή» της drag queen Τάνιας Κέλλυ.

Ο Μεσαίωνας στην σύγχρονη εκδοχή του έχει λάβει ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά ανεκτικότητας, έτσι ώστε να μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά  με …δημιουργικά συγκλίνουσες ιδεολογίες Κατσίκης και Καρανίκας (εμβριθής αναγνώστης και αναλυτής επαναστατικών χειρογράφων). Βέβαια, όταν ο Κατσίκης διάβαζε life style εκκλησιαστικά περιοδικά, ο Καρανίκας μελετούσε Μπακούνιν (επικεντρώνοντας υποθέτω στην ερωτική του έλξη προς τον Σεργκέι Νετσάγιεφ).  Τα ιδεολογικά επιστημονικά τους συμπεράσματα όπως αυτά θα προκύψουν μέσα από έναν διεξοδικό διάλογο και την δημιουργική ενότητα των αντιθέτων, θα δημοσιευθούν προσεχώς. Προς ώρας, στηρίζουν ο ένας την ύπαρξη και τον δημόσιο λόγο του άλλου προτείνοντας ένα ακαταμάχητο μοντέλο διακυβέρνησης δημιουργικού αναστοχασμού!

Επίσης, θρυλείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς με εξέχοντα στελέχη όπως ο κος Κυρίτσης που μας συγκίνησε με τις δηλώσεις του για την βαρβαρότητα της Δύσης και την ανθρωπιστική ανωτερότητα του Ισλάμ.  Η συμπόρευσή του με τους ΑΝΕΛ μέχρι στιγμής αποδεικνύεται υποδειγματική: στηρίζει ο ένας τον άλλον και ο κύριος Κυρίτσης για παράδειγμα ψηφίζει ότι ακριβώς ο κύριος Δημήτρης Καμμένος, φυσικά για το καλό της πατρίδας, για το καλό της χώρας, ανιδιοτελώς – και παρακαλώ μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα πονηρό.  Υπάρχει ιδεολογική ταύτιση, υπάρχει συνέπεια. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει ιδεολογική ταύτιση  με τον σύντροφο Δημήτρη Καμμένο των ΑΝΕΛ που αντικατέστησε συμβολικά το  “Arbeit Macht Frei” (η εργασία απελευθερώνει) με το «Μένουμε Ευρώπη»; Το ίδιο νόημα και μήνυμα δεν εξέπεμψε και ο κύριος Κυρίτσης; Μην κατηγορούμε λοιπόν την Ιερά Συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ –  ΑΝΕΛ. Οι θέσεις τους για την «σάπια»  ιστορία του ευρωπαϊκού ανθρωπισμού ταυτίζονται πλήρως. Άρα, η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διαθέτει βαθύ και αδαμάντινο ιδεολογικό υπόστρωμα, όπως θα έλεγε και ο καθηγητής Μαραντζίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:27