search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:08
MENU CLOSE

Πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 υπέγραψε με τον Ατζούν και έγινε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Acun Medya

09.05.2018 10:37
Κορωνοϊός: Χαμός με το Survivor - Η οργή του Τούρκου υπουργού Υγείας με τον Acun Ilicali - Media

 

Το όνομά του έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ το βιογραφικό του είναι γεμάτο επιτυχίες.

Έχει δουλέψει για δεκάδες project, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, ενώ πριν από λίγες ημέρες έκανε την ανατροπή, καθώς υπέγραψε με την Acun Medya και τον Tούρκο παράγωγο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Γιώργο Λεβέντη ο οποίος πλέον αναλαμβάνει τον ρόλο του διευθύνων συμβούλου της εταιρείας.

Σύμφωνα με το mediamagazine.gr, οι δύο άντρες ήρθαν σε συμφωνία πριν από λίγες ημέρες.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της Acun Media, μια καινοτόμος επιχείρηση στον χώρο των media, η οποία φιλοδοξεί να εξαπλωθεί παγκοσμίως στον χώρο της τηλεόρασης, των αθλητικών, της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας. Η Τουρκία αυτή τη στιγμή αποτελεί μια χώρα, η οποία εξελίσσεται ταχύτατα και η Acun Media αποτελεί μέρος αυτής της εξέλιξης. Η εταιρεία αποτελείται από έξυπνους, γνώστες των media και δυναμικούς παραγωγούς και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Acun αλλά και τον CEO, Ebru Atasav για την ευκαιρία πoυ μου έδωσαν», είπε ο Γιώργος Λεβέντης.

Από τη μεριά του, ο Ατζούν Iλιτζαλί τόνισε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοί που καλωσορίσαμε τον Γιώργο στην ομάδα της Acun Media. Από όταν ξεκινήσαμε αυτή την εταιρεία, είχαμε πάντα ως σκοπό την ανάπτυξη, την δημιουργικότητα και την καινοτομία, χωρίς όμως να χάσουμε την αίσθηση της οικογένειας. Πιστεύουμε πως το background του Γιώργου και οι ικανότητές του, θα μας βοηθήσουν εξαιρετικά σε αυτό το μονοπάτι, το οποίο θα ανανεωθεί από τις ιδέες και τον ενθουσιασμό του, ως μέρος της Acun Media.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07