search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:35
MENU CLOSE

Eurovision-αποκάλυψη: «Λύγισε» η Φουρέιρα για τον αποκλεισμό της Τερζή (Video)

09.05.2018 13:44
Eurovision-αποκάλυψη: «Λύγισε» η Φουρέιρα για τον αποκλεισμό της Τερζή (Video) - Media
 
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την πρόκριση της Κύπρου και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision 2018 και παραδέχθηκε ότι την στεναχώρησε πολύ ο αποκλεισμός της Γιάννας Τερζή από τον τελικό της διοργάνωσης.
 
Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα είπε:
 
Για την πρόκριση της Κύπρου
«Στην αρχή είχα αγχωθεί και ρωτούσα “Θα περάσουμε;”. Μου λένε αγάπη μου έκανες χαμό στο στάδιο. Ρωτούσα πως ήταν στην τηλεόραση… “Θα περάσουμε; Θα πεθάνω αν δεν περάσουμε”. Ξεκινούν, ανακοινώνουν το πρώτο, το δεύτερο και βλέπω την κάμερα να έρχεται προς τα εμένα και έλεγα “Έρχεται η κάμερα!” και δεν άκουσα καν το “Κύπρος!”. Επειδή άκουσα τον κόσμο να φωνάζει και είδα την κάμερα απλά φώναξα. Τσίριζα! Μεγάλη χαρά. Ό,τι και να γίνει τώρα για εμένα είναι μια μεγάλη νίκη αυτό και όλη αυτή η αγάπη του κόσμου που έχω πάρει, δεν ξέρω τι να πω… Ότι είναι να γίνει, ας γίνει αυτή τη στιγμή. Όταν βγήκα στην σκηνή ο κόσμος τσίριζε. Είναι τελικά αυτή η εμπειρία… χαίρομαι πολύ που το έκανα και ευχαριστώ την Κύπρο για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε, γιατί με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε αυτή την εμπειρία απλόχερα. Αυτή η εμπειρία είναι συγκλονιστική. Δεν έχει σημασία αν θα κατακτήσω την πρώτη θέση».
 
Για τον αποκλεισμό της Ελλάδας
«Ανακοινώθηκα τρίτη και κατευθείαν σε παίρνουν μέσα για να πας στην σκηνή. Τρέχαμε με τα κορίτσια και είμαι πίσω από τη σκηνή και ψάχνω μια οθόνη και τους λέω «παιδιά η Ελλάδα;». Έβλεπα την οθόνη και δεν μπορούσα να μετρήσω τις χώρες και πιάνω έναν κύριο και τον ρωτάω “Η Ελλάδα πέρασε;” και μου κάνει “No”. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκείνη την ώρα για μένα ήταν πολύ σημαντικό να περάσει η Ελλάδα και η Γιάννα γιατί την αγαπάω πάρα πολύ την ίδια. Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Κι εγώ το ήθελα πάρα πολύ. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου. Στεναχωρήθηκα πολύ. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή, αλλά είχαμε ένα δύσκολο ημιτελικό. Η Γιάννα είναι νικήτρια, δεν πρέπει να στεναχωριέται καθόλου και η Ελλάδα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανη για τη Γιάννα Τερζή γιατί έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Να το ξέρετε».
 
Ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Φωλιά των Κου Κου αποκάλυψε μάλιστα πως η Ελένη Φουρέιρα είχα πραγματικά στεναχωρηθεί και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μαθαίνοντας τα δυσάρεστα νέα. «Η Ελένη όταν έμαθε ότι η Ελλάδα αποκλείστηκε έβαλε τα κλάματα και μάλιστα μας είπε ότι επειδή κάποιος την κατέγραφε εκείνη τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο, τον παρακάλεσε να μην δημοσιοποιηθεί γιατί ήταν μια ιδιωτική της στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:35