search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Τελικός Κυπέλλου: Όλα δείχνουν ξένη διαιτητική πεντάδα!

09.05.2018 19:52
Κύπελλο Ελλάδας: Αναλυτικά οι ημερομηνίες των ρεβάνς για τη φάση των «16» - Media

 

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι η διαιτητική πεντάδα του τελικού θα είναι με ξένους διαιτητές, κατόπιν σκέψεων και πρωτοβουλίας του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ / ΕΠΟ, Βίτορ Μέλο Περέιρα. Οι ανακοινώσεις την Πέμπτη.

Παρότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο ή ακόμα και ανεπίσημο από μεριάς ΕΠΟ όλα συγκλίνουν στο ότι οδηγούμαστε σε ξένη διαιτητική πεντάδα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γραμμένος, όπως διαβάσατε το μεσημέρι, μίλησε με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, δίνοντάς του το ΟΚ για οποιαδήποτε επιλογή θελήσει εκείνος. Ακόμα για μη Έλληνα ρέφερι. Αφήνοντάς του εν λευκώ το θέμα. Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν και τις υπάρχουσες ενδείξεις προσανατολίζεται σε ξένους ρέφερι. Οι ανακοινώσεις θα υπάρξουν την Πέμπτη.

Ο τελευταίος ξένος διαιτητής που είχε σφυρίξει σε τελικό στην Ελλάδα ήταν ο Ιταλός Τζιανφράνκο Μενεγκάλι το 1975 (σ.σ. στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0). Στα μέσα της δεκαετίας του 1950 αρκετοί ξένοι διαιτητές (Αιγύπτιοι, Μαλτέζοι, Κύπριοι και λοιπές εθνικότητες) είχαν σφυρίξει σε ντέρμπι.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:01