search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Δικηγόρος οδηγού για την τραγωδία στον Κηφισό: Δε θα οδηγούσε αυτός την νταλίκα 

10.05.2018 05:46
Δικηγόρος οδηγού για την τραγωδία στον Κηφισό: Δε θα οδηγούσε αυτός την νταλίκα  - Media

 

Τελευταία στιγμή άλλαξαν οι βάρδιες των οδηγών και πήρε το τιμόνι ο 64χρονος που με την νταλίκα του προκάλεσε το θάνατο σε δύο ανθρώπους, ενώ μία κοπέλα χαροπαλεύει, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Πέτρος Μαντούβαλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τις εξετάσεις που του έγιναν, αμέσως μετά την τραγωδία, ο οδηγός της νταλίκας βγήκε θετικός σε αλκοτέστ που του έγινε, ενώ έχει υποβληθεί και σε αιματολογικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η ακριβής ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει. Ο 64χρονος κρατείται σε Τμήμα της δυτικής Αττικής και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ο Π.Μαντούβαλος επιβεβαίωσε ότι ο εντολέας του είχε καταναλώσει αλκοόλ, ωστόσο όπως σημείωσε «δεν υπάρχει τόση μεγάλη υπέρβαση». Τόνισε παρά ταύτα ότι, «θα έπρεπε να είναι 0».

Σχετικά με την ταχύτητα του μεγάλου οχήματος είπε πως δεν ήταν μεγάλη και υπογράμμισε ότι, «αν υπήρχαν μπάρες και όχι μεταλλικό πλέγμα  δε θα είχε γίνει τίποτα».

Ερωτηθείς για το σενάριο που θέλει την νταλίκα να είχε άλλες από τις δικές της πινακίδες, είπε πως δεν το γνωρίζει και ότι αυτό είναι ένα ζήτημα που ερευνά η Τροχαία.

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 64χρονος είπε ότι «είναι συντετριμμένος γι’αυτό που συνέβη είναι πρόσφατο αυτό που συνέβη με το γιο και τον αδελφό του, που επίσης είχαν χαθεί σε τροχαία. Είναι σοκαρισμένος», κατέληξε.
Την ίδια ώρα, η 34χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία έχει χάσει τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη της, στο παρελθόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:43