search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Eurovision: Ο περσινός νικητής επιτίθεται στο φετινό φαβορί και προκαλεί οργή: Τι απαντά η τραγουδίστρια του Ισραήλ (Photos)

10.05.2018 07:25
Ελ Σαλβαδόρ: Μπήκε ο στρατός στη βουλή για να πειστεί να πει «ναι» σε... δάνειο! (Videos) - Media

 

Σάλο προκάλεσαν τα σχόλια του περσινού νικητή της Eurovision ο οποίος είχε καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά, τόσο με το τρυφερό τραγούδι του όσο και με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εκείνη την περίοδο.

Ο λόγος για τον Πορτογάλος Salvador Sobra ο οποίος μιλώντας σε ένα από τα δημοφιλέστερα sites με φαν της Eurovision (το Wiwibloggs), αναφέρθηκε στο φετινό τραγούδι του Ισραήλ, που θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί, χαρακτηρίζοντάς το απαίσιο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο γενικότερο επίπεδο του μουσικού διαγωνισμού, επισημαίνοντας ότι η Eurovision παρέμεινε εκεί που ήταν, ενώ τόνισε ότι «μουσική δεν είναι τα πυροτεχνήματα».

Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο με τους fan της Eurovision να παίρνουν…φωτιά!

Η τραγουδίστρια του Ισραήλ, η Nettta Barzilai απάντησε πάντως μέσω twitter, αναρτώντας μια φωτογραφία όπου σχηματίζει μια καρδιά με την Ελένη Φουρέιρα και έγραψε πως στέλνει μόνο αγάπη στον Salvador και σε όλους τους καλλιτέχνες κάθε είδους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:28