search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:52
MENU CLOSE

Eurovision 2018: «Η Γιάννα Τερζή δεν άφησε να την βοηθήσουμε καθόλου»! (Video)

10.05.2018 10:26
Eurovision 2018: «Η Γιάννα Τερζή δεν άφησε να την βοηθήσουμε καθόλου»! (Video) - Media

 

Στον απόηχο του αποκλεισμού της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision, o Άρης Καλημέρης, συνθέτης του τραγουδιού που ερμήνευσε η Γιάννα Τερζή, παρουσιάζει τη δική του οπτική για το τι πήγε τελικά στραβά και η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί και να διεκδικήσει μια καλή θέση στον μουσικό διαγωνισμό. 

«Ήρθαμε στη Λισαβόνα με τεράστιες αποσκευές και τεράστια χαρά, αλλά όταν φτάσαμε άρχισαν τα προβλήματα. Όλα ήταν στο χέρι των Πορτογάλων και της παραγωγής. Δεν μας πέτυχε όπως το είχαμε φανταστεί ποτέ!

Τα πυροτεχνήματα στην πρώτη πρόβα της Δευτέρας είχαν κολλήσει στο τελωνείο, στη δεύτερη πρόβα της Πέμπτης δεν ήταν αυτά που ζητήσαμε, αλλάχτηκαν και στην πρόβα τζενεράλε των επιτροπών βγήκαν τη λάθος στιγμή.

Αυτό προκάλεσε ένα άγχος στη Γιάννα πάνω στη σκηνή. Ήταν πολύ τραγικό την ώρα που τραγουδάς να σκάνε μπροστά τα πυροτεχνήματά σου. Εγώ φοβήθηκα μην πάθει τίποτα το κορίτσι μας. Η Γιάννα το πήρε όλο πάνω της, αυτό ήταν το μοναδικό της λάθος.

Δεν άφησε εμάς τους ανθρώπους που την αγαπάμε να την βοηθήσουμε καθόλου. Κάναμε ένα βήμα πίσω εμείς και αφήσαμε τη Γιάννα να ηγηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Καλημέρης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:50