search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:06
MENU CLOSE

Ένταση μεταξύ συνεργείου του ΣΚΑΪ και αστυνομικών – «Τους έφυγαν οι κρατούμενοι και τους ενοχλούμε εμείς» (Video)

10.05.2018 11:02
Ένταση μεταξύ συνεργείου του ΣΚΑΪ και αστυνομικών - «Τους έφυγαν οι κρατούμενοι και τους ενοχλούμε εμείς» (Video) - Media

 

 

Ένταση επικράτησε στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης, μεταξύ τηλεοπτικού συνεργείου του ΣΚΑΪ και αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάπας και ο εικονολήπτης Δημητρης Μπασίσογλου βρίσκονταν στο λιμάνι του Πειραιά για να καλύψουν την απόδραση τεσσάρων κρατουμένων κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους σε φυλακή της Κρήτης.

Εκεί, το συνεργείο βρισκόταν σε απόσταση «αναπνοής» από την κλούβα των κρατουμένων, όταν κάποια στιγμή αστυνομικοί έσπευσαν προς το μέρους τους και με φωνές τους είπαν να σταματήσουν τα πλάνα.

Ο δημοσιογράφος διαμαρτυρήθηκε σε ζωντανή μετάδοση, φώναζε «μην με σπρώχνετε» και στη συνέχεια απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια του δελτίου Σία Κοσιώνη είπε «τους έφυγαν οι κρατούμενοι και τους ενοχλούμε εμείς», ενώ κατήγγειλε ότι ένας αστυνομικός χτύπαγε την κάμερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:05