search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:05
MENU CLOSE

Θα λαμπυρίζουν τα ματάκια μας – Η νέα καυτή τάση του καλοκαιριού: Οπίσθια πασπαλισμένα με γκλίτερ (Photos)

10.05.2018 11:59
Θα λαμπυρίζουν τα ματάκια μας - Η νέα καυτή τάση του καλοκαιριού: Οπίσθια πασπαλισμένα με γκλίτερ (Photos) - Media Gallery 10

 

Φέτος η νέα μόδα του καλοκαιριού στης γυναίκες δεν είναι τα μαγιο-κορδόνι, ούτε τα brazilian. Η νέα μόδα είναι τα οπίσθια πασπαλισμένα με πολύχρωμα γκλίτερ που αντανακλούν το φως του ήλιου.

Μάλιστα λένε πως οι παραλίες θα γεμίσουν από γυναίκες που θα έχουν βάλει γκλίτερ στα οπίσθια τους και μέσα η θάλασσα θα λαμπυρίζει. Όλο και περισσότερες γυναίκες το χρησιμοποιούν όχι μόνο για να καλύψουν τους γλουτούς τους, αλλά και επάνω στο γυμνό στήθος τους. Μέχρι και στα μαλλιά αλλάζουν χρώμα, πασπαλίζοντας τα, με πολύχρωμα γκλίτερ.

Έτσι μετά το glitter boobs που αφορούσε τα στήθη, τώρα υπάρχει και το glitter butts που αφορά τα οπίσθια. Ήδη εταιρίες που πωλούν γκλίτερ έχουν βάλει στο προφίλ τους στο facebook φωτογραφίες με το προϊόν τους επάνω σε γυναικεία οπίσθια.

Η μακιγιέζ Σοφία Λεβί μίλησε στο γυναικείο περιοδικό Marie Claire και είπε: «Με τη νέα μόδα όλες οι γυναίκες θα αισθάνονται απελευθερωμένες. Θέλουμε να μαγνητίζονται τα βλέμματα. Είναι η τάση της μόδας που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:05