search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:23
MENU CLOSE

Θρίλερ στην Κρήτη: Εξαφανίστηκε 37χρονη έγκυος – Απενεργοποιημένο το κινητό της

10.05.2018 14:06
ΟΠΕΚΑ: Είκοσι ερωτήσεις-απαντήσεις για το επίδομα γέννησης - Media

 

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη με τις Αρχές να βρίσκονται επί ποδός. Πρόκειται για την εξαφάνιση μιας 37χρονης γυναίκας από το Ρέθυμνο τα ίχνη της οποία έχουν χαθεί από τις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 2 Μαΐου το μεσημέρι και από τότε η 37χρονη Βουλγάρα αναζητείται από τις Αρχές. Όπως είπε η μητέρα της στους αστυνομικούς, η 37χρονη είπε ότι θα πάει μια βόλτα με τον σύντροφό της και έκτοτε αγνοείται.
 
Να σημειωθεί ότι η 37χρονη βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ οι προσπάθειες εντοπισμού της μέσω του κινητού της τηλεφώνου έχουν αποβεί άκαρπες, καθώς η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.
 
Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση από την μητέρα της αγνοούμενης και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό της, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αποτελέσματα.
 
Πληροφορίες: ekriti.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:23