search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:50
MENU CLOSE

Οδηγός νταλίκας: «Είχα πιει κρασί, αλλά ένιωθα καλά» -«Ήταν μεθυσμένος» κατέθεσε αστυνομικός (Video)

10.05.2018 16:51
Οδηγός νταλίκας: «Είχα πιει κρασί, αλλά ένιωθα καλά» -«Ήταν μεθυσμένος» κατέθεσε αστυνομικός (Video) - Media

 

Μηχανική βλάβη επικαλείται ο 64χρονος οδηγός νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στον Κηφισό, τονίζοντας ότι την στιγμή που το όχημα ξέφυγε της πορείας του έτρεχε με μόλις 60 χιλιόμετρα.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Δευτέρα και βρίσκεται αντιμέτωπος με κακούργημα και 3 πλημμελήματα.

Όπως ανέφερε ο 64χρονος οδηγός, το τιμόνι δεν «υπάκουσε» στις εντολές του, αν και παραδέχεται ότι πριν βγει στο δρόμο διασκέδαζε σε φιλικό σπίτι, πίνοντας κρασί.

«Μου τηλεφώνησε ο δεύτερος οδηγός της νταλίκας και μου ζήτησε εκτάκτως να κάνω εγώ το δρομολόγιο. Δέχτηκα γιατί αν και είχα πιει κρασί ένιωθα καλά» φέρεται να είπε.

Ωστόσο, αστυνομικός, που έφτασε στη Λεωφόρο Κηφισού λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, ανέφερε στην κατάθεσή του ότι ο οδηγός δεν ήταν σε καλή κατάσταση: «Βγήκε από το αυτοκίνητο και ήταν εμφανώς μεθυσμένος».

Ένας άλλος αστυνομικός κατέθεσε ότι «ο οδηγός ήταν προφανώς σε κατάσταση μέθης αφού απέπνεε έντονη οσμή οινοπνεύματος. Είχε μάτια ερυθρά, είχε ομιλία συγκεχυμένη και ασταθές βάδισμα…».

Αυτόπτης μάρτυρας: Δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα θύματα

Από την πλευρά του ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι η κατάσταση του κατηγορουμένου οδηγού ήταν τέτοια που φαίνεται ότι δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε.

«Μου έκανε εντύπωση πως όταν κατέβηκε δεν ασχολήθηκε καθόλου με τους τραυματίες», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15