search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:09
MENU CLOSE

Η Farrah Abraham πηγαίνει διακοπές στα Φίτζι και κάνει την θάλασσα να κοχλάζει με αυτά που φοράει – Κολάζει ακόμη και τα ψάρια (Photos)

10.05.2018 17:28
Η Farrah Abraham πηγαίνει διακοπές στα Φίτζι και κάνει την θάλασσα να κοχλάζει με αυτά που φοράει - Κολάζει ακόμη και τα ψάρια (Photos) - Media

 

Σίγουρα το όνομα της δεν το γνωρίζετε όπως και εμείς άλλωστε.

In the moment: The 26-year-old reality star flashed major underboob as well as her derriere in a barely there cropped top and pink bikini bottoms

Είναι άλλη μια τηλεπερσόνα από τον σωρό που έπαιξε σε ένα ριάλιτι σόου και τώρα προσπαθεί να διατηρηθεί στην επιφάνεια.

Tropical fun: Farrah decided to swap out her matching bikini top - which she was seen holding in one hand while leaving the beach - for a tiny top

Το όνομα του ριάλιτι που συμμετείχε ήταν «16χρονών και έγκυος» και ήταν ένα από τα πολλά ξεκατινιάσματα σόου της τηλεόρασης.

Star power: Farrah styled her long brunette locks up into a topknot, adding a swipe of pink gloss on her lips

Η συγκεκριμένη κοπέλα πήγε λοιπόν διακοπές στα νησιά Φίτζι. Κάλεσε έναν φωτογράφο και δήθεν αμέριμνη έκανε κανό ενώ ο φωτογράφος την απαθανάτιζε.

Taking it all in: She lounged on the board for some time, soaking up the sunshine during her tropical beach holiday

Το ντύσιμο της επάνω στο κανό ήταν αποκαλυπτικό. Φορούσε ένα τοπ, το οποίο ήταν μισό στο κάτω μέρος του και αποκάλυπτε το στήθος της ενώ από κάτω φορούσε ένα μπραζίλιαν μαγιό.

Heading home: She enjoyed the Fiji holiday with her daughter, Sophia, nine; pictured on Wednesday after she touched down at LAX

Σήμερα είναι 16 χρονών και πήγε διακοπές με την 9χρονη κορούλα της. Πάντως η συγκεκριμένη έχει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15