search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:51
MENU CLOSE

Κάλαντα για την πολιτική ηγεσία της χώρας

24.12.2011 08:40
Κάλαντα για την πολιτική ηγεσία της χώρας - Media

Τα κάλαντα άκουσε η πολιτική ηγεσία της χώρας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα κάλαντα άκουσε η πολιτική ηγεσία της χώρας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο τα είπαν η Ένωση Ηπειρωτών Αγ.Δημητρίου «Το Κούγκι», η Ένωση Καλυμνίων Αττικής «Ο Αγιος Νικόλαος» και η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος. Η παιδική χορωδία των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου είπαν τα κάλαντα στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης άκουσε τα Κάλαντα των Χριστουγέννων από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και δήλωσε: «Πέρα από τις δυσκολίες  που έχει η οικονομική κατάσταση, και πέρα από τις δυσκολίες που προσθέτουμε εμείς οι πολιτικοί, θέλω να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».

Επιτροπές ανέργων και εμποροϋπαλλήλων είπαν τα κάλαντα με διαφοροποιήμενους στοίχους στην γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης είπε τα κάλαντα και στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη είπε τα κάλαντα το Ελληνικό Σωματείο Διάσωσης και Διάδοσης Πολιτιστικής Κληρονομιάς οι «Μωμόγεροι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45