21/02/2020 14:54:43

ΔΕΗ: Προβλήματα στις πληρωμές λόγω ΕΛΤΑ – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε χρήματα και ταλαιπωρία

ΔΕΗ: Προβλήματα στις πληρωμές λόγω ΕΛΤΑ – Τι πρέπει να κάνετε για να γλιτώσετε χρήματα και ταλαιπωρία - Media

 

Το μπάχαλο που επικρατεί λόγω της απλήρωτης ΔΕΗ, λόγω παρακράτησης των χρημάτων από τον ΕΛΤΑ έρχεται με ανακοίνωσή της να «διορθώσει» η εταιρία ηλεκτρισμού. 

Η ΔΕΗ με ανακοίνωσή της λέει πως δεν είναι δική της ευθύνη το γεγονός ότι οι πληρωμές μέσω ΕΛΤΑ δεν εμφανίζονται στο σύστημά της και χιλιάδες πολίτες αναγκάζονται, αν και έχουν πληρώσει, να τρέχουν για να μην χάσουν χρήματα.

Για όσους μπλέχτηκαν στη διαδικασία και ενώ πλήρωσαν δεν είδαν αυτή την πληρωμή να περνάει στον λογαριασμό τους η ΔΕΗ διαβεβαιώνει ότι δεν χάνουν ούτε τα χρήματα, ούτε και την έκπτωση συνέπειας. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της επιχείρησης «με την προσκόμιση στα καταστήματά μας της απόδειξης πληρωμής μέσω ΕΛΤΑ, το θέμα τακτοποιείται οπότε αφενός δεν γίνεται διπλή χρέωση και αφετέρου διατηρείται η έκπτωση συνέπειας 15%, η οποία εμφανίζεται στον επόμενο λογαριασμό».

Οι πολίτες δηλαδή που πλήρωσαν μέσω ΕΛΤΑ δεν έχουν παρά να πάνε σε κάποιο γραφείο της ΔΕΗ με την απόδειξη πληρωμής και να απαλλαγούν από τη διπλή χρέωση, ανακτώντας παράλληλα και το δικαίωμα στην έκπτωση του 15%.

Η ΔΕΗ καλεί μάλιστα τους καταναλωτές “να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-pos, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ”.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.