26/01/2020 20:55:32

Εξώδικο έστειλε η Πέμη Ζούνη στην Espresso για τη διαμάχη με τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Εξώδικο έστειλε η Πέμη Ζούνη στην Espresso για τη διαμάχη με τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου - Media

 

Εξώδικη πρόσκληση έστειλε η Πέμη Ζούνη στην “Espresso” με αφορμή τη δημοσιοποίηση της δικαστική διαμάχης της με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου. Η ηθοποιός ζητά από την εφημερίδα να μην ξαναθίξει το εν λόγω ζήτημα, καθώς και να αποκαταστήσει τη «ζημία» που ήδη υπέστη από το γεγονός ότι παρανόμως δημοσιοποίησε στοιχεία δικογραφίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Πέμη Ζούνη τόνισε ότι θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της και να διαφυλάξει τα συμφέροντά της. 

Στο εξώδικο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: 

«…όπως απέχετε από κάθε πράξη διάδοσης και αναπαραγωγής του εν λόγω δημοσιεύματος και προχωρήσετε σε δημοσίευση νέου άρθρου στο αμέσως επόμενο τεύχος της εφημερίδας σας στο οποίο θα αποκαταστήσετε την εις βάρος μου προσβολή, αναφερόμενοι στο γεγονός ότι τα στοιχεία αυτά αποτελούν μυστικά στοιχεία δικογραφίας τα οποία δε νομιμοποιείστε να δημοσιεύετε και να προβαίνετε σε σχολιασμό επ’ αυτών, αλλά σας γνωστοποιώ πως πρόκειται να προβώ σε όλες εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων μου».

Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα έκανε λόγο για «ιδιαίτερη» σχέση της ηθοποιού με τη «στενή» της, όπως την αποκαλούσε, φίλη και συνεργάτιδα, Μπέσσυ Γιαννοπούλου. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται στα δικαστήρια για υπόθεση παραποίησης φωτογραφιών σχετικά με την συμμετοχή του Ταϊβανέζου σκηνοθέτη Ανγκ Λι σε θεατρική παράσταση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.