search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:15
MENU CLOSE

Εξώδικο έστειλε η Πέμη Ζούνη στην Espresso για τη διαμάχη με τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου

11.05.2018 08:12
Η εξομολόγηση της Πέμης Ζούνη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης της: «Όταν πέφτεις πάνω σε τοίχο, τι να σου κάνουν οι άλλες αμυχές;» - Media

 

Εξώδικη πρόσκληση έστειλε η Πέμη Ζούνη στην “Espresso” με αφορμή τη δημοσιοποίηση της δικαστική διαμάχης της με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου. Η ηθοποιός ζητά από την εφημερίδα να μην ξαναθίξει το εν λόγω ζήτημα, καθώς και να αποκαταστήσει τη «ζημία» που ήδη υπέστη από το γεγονός ότι παρανόμως δημοσιοποίησε στοιχεία δικογραφίας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Πέμη Ζούνη τόνισε ότι θα προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της και να διαφυλάξει τα συμφέροντά της. 

Στο εξώδικο αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: 

«…όπως απέχετε από κάθε πράξη διάδοσης και αναπαραγωγής του εν λόγω δημοσιεύματος και προχωρήσετε σε δημοσίευση νέου άρθρου στο αμέσως επόμενο τεύχος της εφημερίδας σας στο οποίο θα αποκαταστήσετε την εις βάρος μου προσβολή, αναφερόμενοι στο γεγονός ότι τα στοιχεία αυτά αποτελούν μυστικά στοιχεία δικογραφίας τα οποία δε νομιμοποιείστε να δημοσιεύετε και να προβαίνετε σε σχολιασμό επ’ αυτών, αλλά σας γνωστοποιώ πως πρόκειται να προβώ σε όλες εκ του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων μου».

Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα έκανε λόγο για «ιδιαίτερη» σχέση της ηθοποιού με τη «στενή» της, όπως την αποκαλούσε, φίλη και συνεργάτιδα, Μπέσσυ Γιαννοπούλου. Οι δύο γυναίκες βρίσκονται στα δικαστήρια για υπόθεση παραποίησης φωτογραφιών σχετικά με την συμμετοχή του Ταϊβανέζου σκηνοθέτη Ανγκ Λι σε θεατρική παράσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:14