search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:55
MENU CLOSE

Οι πρώτες δηλώσεις της Τερζή: Γιατί υποστηρίζει τη Βουλγαρία – Τι της είπε ο πατέρας της μετά τον αποκλεισμό της (Video)

11.05.2018 09:01
Οι πρώτες δηλώσεις της Τερζή: Γιατί υποστηρίζει τη Βουλγαρία - Τι της είπε ο πατέρας της μετά τον αποκλεισμό της (Video) - Media

 

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Γιάννα Τερζή κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό της Eurovision. Τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν από νωρίς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να την υποδεχτούν αλλά και να πάρουν κάποιες δηλώσεις της.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή η ελληνική αποστολή, απάντησε για τον λόγο που στηρίζει τόσο θερμά τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στον διαγωνισμό, ενώ τόνισε ότι θεωρεί φαβορί την Ελένη Φουρέιρα και την Κύπρο.

«Ήταν το πρώτο σοκ. Ήταν άβολη η πρώτη ημέρα. Τώρα όμως γύρισα στην Ελλάδα, τη χώρα μου, που το τραγούδι είναι no1 ακόμα οπότε μια χαρά. Μπήκαν τρικλοποδιές στην ελληνική αποστολή. Από την ημέρα που φτάσαμε, παλεύαμε μόνο για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν. Αυτά που είδατε ήταν αυτά που ήταν διατεθειμένοι εκείνοι να μας δώσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στο γεγονός ότι τάχθηκε στο πλευρό της Βουλγαρίας είπε: «Η Κύπρος είναι δεδομένο ότι θέλω να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή. Δεν γίναμε γραφικοί, το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη βουλγαρική αποστολή, ήταν η μοναδική χώρα που ήρθε στο καμαρίνι και όταν αποκλειστήκαμε, κλαίγανε. Μου αρέσουν κι άλλα τραγούδια φέτος από τη Eurovision».

Επίσης, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που είχε λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα με την Ελένη Φουρέιρα: «Με την Ελένη δεν καταφέραμε να συναντηθούμε γιατί γινόταν χαμός, μιλήσαμε όμως στο τηλέφωνο. Της ευχήθηκα καλή επιτυχία ενώ εκείνη μου είπε ότι δεν θέλει να με δει ξανά στεναχωρημένη». Στην ερώτηση αν θεωρεί τη Φουρέιρα φαβορί, η Γιάννα Τερζή είπε: «Φυσικά και τη θεωρώ φαβορί για τη Eurovision».
Τέλος, η Γιάννα τερζή αποκάλυψε τα λόγια του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό: «Ότι δεν είναι στο χέρι σου δεν αγχώνεσαι και δεν στεναχωριέσαι» της είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46