search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18
MENU CLOSE

«Σφαγή» Δοξιάδη – Δανέλλη για την… συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: Απαντήστε αλλιώς είστε κατάπτυστοι

11.05.2018 10:30
«Σφαγή» Δοξιάδη - Δανέλλη για την… συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: Απαντήστε αλλιώς είστε κατάπτυστοι - Media

 

Για τα σενάρια πολιτικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της Κεντροαριστεράς «σφάχτηκαν» στα Social Media ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης και ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. 

Σε ανάρτησή του ο Απόστολος Δοξιάδης αναφέρεται στους κυρίους Μίλτο Κύρκο, Σπύρο Δανέλλη και Γιάννη Ραγκούση, ρωτώντας τους αν θα συνεργαστούν με ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Μάλιστα, σε σχόλιό του, ο κ. Δοξιάδης, σχολίαζε πως αν δεν απαντήσουν στο συγκεκριμένο ερώτημα, είναι… “κατάπτυστοι” .

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας έγραψε στον λογαριασμό του:

Θεωρώ δικαίωμα του κάθε βουλευτή να φύγει από το κόμμα Α, με το οποίο εκλέχτηκε. Θεωρώ επίσης δικαίωμα κάθε έλληνα πολίτη να βάλει υποψηφιότητα για την αρχηγία ενός κόμματος Β, αν οι κανόνες του κόμματος το επιτρέπουν.

Όμως θεωρώ δούλεμα κανονικό των ψηφοφόρων του Α, το να έχουν βουλευτές του σιωπηρές συμφωνίες μελλοντικής συνεργασίας με ένα άλλο κόμμα Γ, και να μην το ανακοινώνουν επίσημα. Όπως και θεωρώ δούλεμα κανονικό των ψηφοφόρων του Β να έχει σιωπηρή συμφωνία μελλοντικής συνεργασίας με το Γ ένας υποψήφιος αρχηγός του Β, και να μην το ανακοινώνει.

Ψήφισα Ποτάμι στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 (έλειπα στου Σεπτεμβρίου) και ψήφισα στις εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ, και στους δυο γύρους. Με βάση αυτό, έχω δικαίωμα να ερωτώ τους παρακάτω, για την παρουσία τους στη χθεσινή γιορτή οργανωμένου φλερτ με τον Σύριζα:

1. Προς κ.κ. Μίλτο Κύρκο και Σπύρο Δανέλλη, του Ποταμιού: αληθεύει η φήμη που κυκλοφορεί έντονα ότι θα συνεργαστείτε με τον Σύριζα στις επόμενες εκλογές, ναι ή όχι;

2. Προς κ. Γιάννη Ραγκούση, αποτυχημένο υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ: αληθεύει η φήμη που κυκλοφορεί έντονα ότι θα συνεργαστείτε με τον Σύριζα στις επόμενες εκλογές, ναι ή όχι;

Εκατοντάδες χιλιάδες που σας τίμησαν, ή με την ψήφο τους, ή με τη συμμετοχή σε διαδικασία που ήσασταν υποψήφιοι, έχουν δικαίωμα να ξέρουν.

Με την σειρά του ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, σχολίασε τα παραπάνω, δίνοντας την δική του απάντηση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Μαθαίνω πως ο Apostolos Doxiadis με κάλεσε μέσω του προφίλ του στο facebook να απαντήσω για το αν έχω κλείσει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας μάλιστα σε σχόλιο πως αν δεν απαντήσω, θα είμαι κατάπτυστος!

Δεν είχε καν τη λεπτότητα να ελέγξει το αν είμαστε «φίλοι» στο facebook. Μάλλον γιατί πιστεύει πως εγώ και οι συνεργάτες μου δεν κάνουμε άλλη δουλειά από το να τον ακολουθούμε στα social media. 

Οι ψευδαισθήσεις του διαδικτύου. Τον ενημερώνω πάντως για να μην αγωνιά, πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία. 

Στη μακρά δημόσια πορεία μου, οδηγός μου ήταν η συνείδηση και οι αρχές μου.
Δίκη προθέσεων – και μάλιστα ερήμην μου – από διαδικτυακούς εισαγγελείς πόρρω απέχει από τις αρχές του φιλελευθερισμού.

Υ.Γ. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε τέτοιους “τυφλούς” διαλόγους, όμως το “κατάπτυστος” επέβαλλε επιστροφή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:17