search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:16
MENU CLOSE

Πόσα νομίζετε ότι παίρνει ο κηπουρός της Β. Ελισάβετ – Ευκαιρίες απασχόλησης στο…Μπάκινχαμ

11.05.2018 11:10
Πόσα νομίζετε ότι παίρνει ο κηπουρός της Β. Ελισάβετ - Ευκαιρίες απασχόλησης στο…Μπάκινχαμ - Media

 

Οι περισσότεροι από τους ενθουσιώδεις πολίτες και τουρίστες που συνέρρεαν χθες στην οδό Ερμού για να βγάλουν μία φωτογραφία με τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τη δούκισσα της Κορνουάλης, κοινώς τον Κάρολο και την Καμήλα, μάλλον αμείβονται λιγότερα, από τον κηπουρό του Μπάκινχαμ.

Είναι γεγονός ότι το παλάτι προσλαμβάνει κατά καιρούς προσωπικό για να στελεχώσει τις πολυάριθμες υπηρεσίες που πλαισιώνουν τους «γαλαζοαίματους».

Η θέση του κηπουρού στο βρετανικό παλάτι αμείβεται με 1.600€ το μήνα, Το παλάτι καλύπτει 15% από τα έξοδα τυχόν ιδιωτική ασφάλισης ή προγράμματος συνταξιοδότησης έχει ο εργαζόμενος.

Η θέση προσφέρει διαμονή εντός του παλατιού και καλύπτει και πλήρη διατροφή. Η εργασία είναι 5ήμερη.

Ωστόσο για να υπηρετήσετε τους Βρετανούς μονάρχες, δεν θα πρέπει απλά να έχετε τα τυπικά προσόντα. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της θέσης, θα πρέπει να έχετε δίπλωμα οδήγησης, να γνωρίζετε το χειρισμό πολλών μηχανημάτων κήπου, να μπορείτε να συνεργάζεστε άριστα με την υπόλοιπη ομάδα.

Επίσης θα πρέπει η εργασία σας να σας γεμίζει περηφάνια ώστε να διατηρείτε τους κήπους σε εξαιρετική κατάσταση.

Μπορεί η αμοιβή να μην σαν φαίνεται εξωπραγματική ωστόσο έχετε κατά νου ότι η συγκεκριμένη θέση είναι πιο χαμηλά αμειβομένη.

Το Μπάκινχαμ για τις περισσότερες από τις θέσεις που ζητά προσωπικό, όπως Σου σεφ ζαχαροπλαστικής, Σεφ για πάρτυ, συντηρητές έργων τέχνης κλπ, δεν αναφέρει το ποσό με το οποίο αμοίβεται.

Σε κάθε περίπτωση, αν ενδιαφέρεστε για να υπηρετείτε Ελισάβετ, Κάρολο, Καμήλα κλπ μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας εδώ: https://theroyalhousehold.tal.net/vx/lang-en-GB/mobile-0/appcentre-1/brand-2/candidate/jobboard/vacancy/4/adv/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13