search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Χωρίς κουμπί και με σκισμένη τσέπη, εμφανίστηκε ο Κάρολος στην Αρχιεπισκοπή (Photos)

11.05.2018 12:01
Χωρίς κουμπί και με σκισμένη τσέπη, εμφανίστηκε ο Κάρολος στην Αρχιεπισκοπή (Photos) - Media

 

O Πρίγκιπας Κάρολος «τσαλάκωσε» την εικόνα του.

Όχι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν παραβίασε το savoir vivre ή και το πρωτόκολλο (τα οποία είναι απαράβατα για τους «γαλαζοαίματους» και όσους τους προσεγγίζουν) κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, αλλά έκανε κάτι… χειρότερο.

Εμφανίσθηκε «ατημέλητος» με κομμένο κουμπί και σκισμένη τσέπη, αποδεικνύοντας ότι η απαράμιλλη αισθητική εικόνα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας έχει τα τρωτά της σημεία.

Μπαίνοντας στην Αρχιεπισκοπή, όλα τα κουμπιά ήταν στη… θέση τους.

Ο Κάρολος κατά την επίσκεψή στο κέντρο της Αθήνας, με τη σύζυγό του, δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, φορούσε μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία.  Όμως η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, η «ταλαιπωρία» και η «πολιορκία» από τον κόσμο, τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους του προκάλεσαν ένα «μοιραίο» στυλιστικό λάθος.

Του κόπηκε το κουμπί. Έτσι, όταν εμφανίσθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, είχε αυτό το τρωτό σημείο στην εικόνα του, το οποίο κάλυπτε βάζοντας τα χέρια του μπροστά στο κοστούμι του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10